2012. március 6., kedd

Solac Mr.Pin ultrahangos hidegpárásító - MEGKÍMÉLT - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Eladó egy keveset használt és megkímélt állapotú Solac Mr. PIN márkájú, barátságos pingvin formájú ultrahangos párásító.  A pingvin száján át jön a pára, és elfordítható a kívánt irányba. 3, 5 l víz fér bele, van egy pici lámpa is, mely működés közben világít. A pára mennyisége szabályozható.
Az elején két pici repedés van ami se a víztartályt (NEM SZIVÁROG és nem folyik! ) se a párologtató működését nem befolyásolja. Próbáltam a repedést lefényképezni de a képen nem látszik.
Segít megelőzni a kruppos rohamokat arra hajlamos gyerekeknél a száraz levegőjű fűtött lakásban.
13 órás folyamatos működés, biztonsági egység érzékeli a vízszintet, és kikapcsolja a készüléket ha a víz elfogy. Víztartálya levehető az egyszerűbb feltöltés (szobahőmérségletű vízzel) érdekében. Ideális gyerekszobába mert biztonságos, stabil készülék.
Kérem csak vételi szándék esetén licitáljon. A licit megnyerését követően 1 hét áll rendelkezésére a vásárlásra melyhez a szükséges adatokat e-mailben fogja megkapni. Ha ez alatt az idő alatt az adásvétel nem történik meg, negatív értékelést adok és a terméket újra meghirdetem.


Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Az aukció vége: 2012-03-04 10:18
. Solac Mr.Pin ultrahangos hidegpárásító - MEGKÍMÉLT - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése