2012. január 30., hétfő

Mintás Coolababy-bambusz Nadrágpelenka-1db - Jelenlegi ára: 2 490 Ft


Már Bambuszos változatban is az érzékenyebb bőrű csöpségeknek!!!!
 
Eladó a képen látható ÚJ Coolababy-Bamboo márkájú MINTÁS mosható nadrágpelenka.
6 színű mintásból válogathatsz, tépőzáras és patentos fazonból választhatsz!!!
Az elején lévő patentok segítségével 3 méretben állítható pelenka, mely így a születéstől egészen szobatisztaságig kiszolgálja a kis gazdáját. Nem kell mindig újabb méreteket venni ahogy nő a baba, csak állítani a méreten így költség hatékony is egyben. Csak egyszer kell megvenni a készletet és kiszolgálja szobatisztaságig az igényeket.
AIO vagyis minden az egyben pelenka így nem szükséges hozzá külön nedvességzáró külső. Itt minden egyben van, így megkönnyítve a pelenka cserét, mely szinte ugyanazzal a mozdulatsorral végezhető, mint az eldobós pelenkánál.
3 rétegből áll:
Kívülről egy légáteresztő nedvességzáró külső mely össze van varrva a belső finom puha bambusz réteggel, mely olyan szárazon tartja a baba popsit akár a papír pelenkák. Ez a réteg elvezeti a nedvességet a betétekhez, de vissza nem engedi. A derékrésznél van hagyva egy 15-20cm-es nyílás ez képzi a ? zsebet? ezért zsebes pelenka, ide rakjuk be a szükséges mennyiségű nedvszívó betéteket, mely darabonként 2réteg mikroszálas frottírból és 2 réteg bambuszból készültek. .
A bambusz szövet jellemzői: bambusz faszénből készült fonalból és pamutból szőtték. Ez a természetes anyag kifejezetten ajánlott az érzékenyebb bőrű pici babáknak is, tehát jó szívvel ajánljuk mindenkinek. Az anyagot a Paiho cég gyártja, melyről több infót is olvashatok az oldalukon
A bambusz anyag 5 jó tulajdonsága:
-Hipoallergén: a bambusz organikus és természetes anyag mely nem irritálja a bőrt így különösen ajánlott érzékeny és gyulladt bőr esetén.
-Hőszabályozás: a bambusz kíválló hőszabályzó akár a gyapjú, így ideális télen és nyáron egyaránt.
-Nedvszívás: Kíváló nedvszívásának köszönhetően akár 60% több nedvességet képes felszívni mint a pamut.
-Légáteresztő: így a baba bőre nem fülled bele.
-Antibakteriális: vagyis természetes antibakteriális anyagot tartalmaz mely megakadályozza a baktériumok elszaporodását, így a kellemetlen szagok kialakulását is.
A gyermek igényeihez tudjuk alakítani a pelenka nedvszívási kapacitását attól függően, hogy 1-2-illetve akár 3 betétet is berakhatunk. Így nagyobb gyermeknél is biztos, hogy kibírja az éjszakát 3 betéttel, baleset nélkül. Mivel szétszedhető így a száradásuk is a leggyorsabb, este kimossa az ember és reggelre már szárazak is.
I. osztályú minőség 60C°-on mosható!
A csomag tartalma: 1 nadrágpelenka
1 betét
Nagyon csinos kis csomag más nadrágpelenkákhoz képest.
Színek: rózsaszín, kék, aquakék, lila, lila-zöld, zöld mitás
Étkezési utalványt is elfogadok!!!!



Jelenlegi ára: 2 490 Ft

Az aukció vége: 2012-02-17 04:08
. Mintás Coolababy-bambusz Nadrágpelenka-1db - Jelenlegi ára: 2 490 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése